Irma Rognoni presideix la reunió d’Eurocities ‘Barrier free-city for all’, que es troba a Barcelona : Servei de Premsa

Irma Rognoni presideix la reunió d’Eurocities ‘Barrier free-city for all’, que es troba a Barcelona

21/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 24 de març, a les 09:30 hores, la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, farà l’obertura de la 10a trobada del grup de treball de les ciutats europees que formen part d’Eurocities ‘Barrier free-city for all’, que treballa en matèria d’accessibilitat de persones amb discapacitat, i que es reuniran durant dos dies a Barcelona. Les jornades se celebraran a El Born Centre Cultural.

EUROCITIES, la xarxa de grans ciutats europees, organitza la seva activitat en Fòrums temàtics, i aquests s’organitzen en grups de treball específics. L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat participa en el grup de treball “Barrier-free city for all”, dins el Fòrum de Mobilitat de la Xarxa, des de la seva creació l’any 2010.

L’objectiu d’aquesta trobada, que se celebra a Barcelona, serà presentar una mostra d’experiències de diferents àmbits que posin en relleu el treball transversal amb altres àrees, com mobilitat i transport; espai públic i edifici; turisme; patrimoni i educació dels professionals.

El Grup de Treball Barrier-free City for All d’EUROCITIES reuneix experts en accessibilitat i discapacitats de Berlín (té la presidència), Colònia, Copenhaguen, Dresden, Frankfurt, Hamburg, Helsinki, Lille (regió metropolitana), Munic, Oslo, París, Praga, Southampton, Hague, Toulouse, Turku, Viena i Varsòvia, entre d’altres.





Paraules clau

Eurocities/