L’alcalde Xavier Trias es reuneix amb el Comitè Científic de la Barcelona Graduate School of Economics : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias es reuneix amb el Comitè Científic de la Barcelona Graduate School of Economics

21/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 22 de març, a les 20:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, mantindrà una trobada amb el Comitè Científic de la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE) en el decurs d’un sopar que es farà al Palauet Albeniz . A l’acte hi assistiran el regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, el conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, el president de la Barcelona GSE, Ramon Marimon, i el president del seu Comitè Científic, Hugo Sonnenschein, entre d’altres personalitats.

La Barcelona Graduate School of Economics, institut universitari de recerca adjunt a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és una prestigiosa institució de cooperació científica per a la investigació i l’educació de postgrau en economia i ciències socials. Es compon de quatre unitats acadèmiques: el Departament d’Economia i de negocis de la UPF, la Unitat d’Anàlisi Econòmica de la UAB, l’Institut d’Anàlisi Econòmica (IAE-CSIC ) i el Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI). El Comitè Científic de la Barcelona GSE està format per més d’una trentena de prestigiosos acadèmics, entre els quals hi ha diversos Premis Nobel d’Economia.





Paraules clau

Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE)/