Maite Fandos assististeix a la final de la Copa del Rei d’Hoquei Gel : Servei de Premsa

Maite Fandos assististeix a la final de la Copa del Rei d’Hoquei Gel

21/03/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana es disputa la Copa del Rei d’Hoquei Gel a la pista de gel del FC Barcelona. El Barça jugarà la primera semifinal contra el Puigcerdà dissabte a les 13.45 hores, mentre que els de Vitòria, el CD Hielo Bipolo/Escor BAKH, s’enfrontaran al Txuri-Urdin de Sant Sebastià a les 21.15 hores.

La Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos, assistirà a la final entre els guanyadors dels dos encontres del dia anterior i que tindrà lloc diumenge a les 13.45 hores. Barcelona ha recuperat la celebració d’aquesta competició, que no se celebrava a la capital catalana des de l’any 1997.

El dissabte 22 de març i coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua diversos clubs esportius de Barcelona i d’arreu de Catalunya obren les seves portes per convidar a tothom qui vulgui a nedar al llarg de la nit per una causa solidària, vinculada a projectes d’UNICEF sobre el proveïment de l’aigua, el seu sanejament i higiene.  L’entrada puntual té un cost de 7 euros. http://www.lanitdelaigua.org

Aquest diumenge 23 de març se celebrarà la Caminada d’Horta amb un recorregut d’onze quilòmetres pel districte d’Horta-Guinardó. L’itinerari compta amb sortida i arribada a la plaça d’Alfons el Savi, davant del parc de les Aigües. La sortida serà entre les 9.00 i les 9.30 hores i l’hora límit d’arribada serà a les 13.00 hores. Hi haurà un punt d’avituallament i control de pas al parc Riera d’Horta, de 10.00 a 11.30 hores. Com en totes les caminades Barnatresc, gratuïtes i no competitives, per participar-hi només cal anar al punt de sortida per recollir el full de ruta i control de pas, o en cas que se’n tingui, presentar el carnet Barnatresc.

Els aficionats al ciclisme podran gaudir ja d’aquest primer cap de setmana de l’exposició  “Records de Miquel Poblet” al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. de l’Estadi, 60).

 

 





Paraules clau

esport/ Hoquei Gel/