Maite Fandos: “El millor homenatge que podem fer a Josep Comellas és seguir promocionant el bàsquet de base” : Servei de Premsa

Maite Fandos: “El millor homenatge que podem fer a Josep Comellas és seguir promocionant el bàsquet de base”

24/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, i regidora de Gràcia, Maite Fandos, va expressar ahir el condol a la família i amics de Josep Comellas, va morir aquest cap de setmana a Barcelona. Fandos ha definit Comellas com “un referent del bàsquet gracienc i barceloní, que ha treballat molt per a l’esport i la seva pràctica”. Per això, ha explicat, Comellas “serà recordat com un referent  en aquest àmbit, avui i sempre”.

La regidora ha explicat que Gràcia va batejar amb el nom de Comellas el poliesportiu del carrer Neptú, recentment inaugurat per l’alcalde, Xavier Trias, en honor de qui va ser un dels fundadors del Club Bàsquet Pedagogium i president d’honor en aquell moment.

“Per Gràcia va ser molt emotiu poder dedicar-li aquest equipament esportiu, que permetrà els més joves practicar el bàsquet, l’esport que més estimava Comellas”. “Hem de continuar el seu llegat, impulsant l’esport de base perquè cada cop més nens i nenes de la ciutat i de la Vila de Gràcia practiquin el bàsquet i l’esport en general. Aquest seria el millor homenatge a Comellas”, ha afegit Fandos.

Josep Comellas Bou va rebre la Medalla d’Honor de la ciutat l’any 2010 per la seva dedicació per a la promoció i la pràctica de l’esport.

El poliesportiu Josep Comellas està gestionat, a l’actualitat, pel Club Bàsquet Pedagogium, i compta amb una pista esportiva polivalent de 618,32 metres quadrats i gimnàs annex de 350,80 metres quadrats. També té dos vestidors per a dos grups de 20 persones, amb dutxes i vàters adaptats i una graderia per a 110 persones.





Paraules clau

condol/ esport/ Josep Comellas/