L’alcalde presideix l’acte de presentació de la iniciativa ‘Barcelona, ciutat cardioprotegida’ : Servei de Premsa

L’alcalde presideix l’acte de presentació de la iniciativa ‘Barcelona, ciutat cardioprotegida’

26/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 27 de març, a les 10:30 hores, l’alcalde Xavier Trias presidirà, al Saló de Cent, l’acte de presentació de la iniciativa ‘Barcelona, ciutat cardioprotegida’, promoguda per l’Associació Barcelona Salut, que està dirigida pel cardiòleg Josep Brugada, i que ha permès la instal·lació de desfibril·ladors d’última generació a més de 200 farmàcies de Barcelona.

La iniciativa –que s’està desenvolupant a la ciutat amb la col·laboració de l’Associació de Farmàcies de Barcelona, AXA Seguros i Laboratoris Ferrer— permetrà que Barcelona sigui la primera gran ciutat del món cardioprotegida.

El doctor Brugada explicarà l’abast del projecte, i farà una demostració de la utilització del nou desfibril·lador. Així mateix, està previst que intervinguin Roser Vallès, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i Emilio Ablanedo, delegat del govern en funcions.

A l’acte hi assistirà també la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; la Delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta, i representants dels grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona.

NOTA: Previ a l’inici de l’acte, a les 10.15 hores, els mitjans interessats podran fer la foto de grup al Saló Ciutat.





Paraules clau

ciutat cardioprotegida/