Maite Fandos presideix l’acte del Dia Internacional del Teatre, a Gràcia, enguany dedicat al Tricentenari : Servei de Premsa

Maite Fandos presideix l’acte del Dia Internacional del Teatre, a Gràcia, enguany dedicat al Tricentenari

26/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 27 de març, a les 19:00 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, presidirà l’acte central de la celebració del Dia Internacional del Teatre, que se celebrarà a la sala de plens del districte de Gràcia, que enguany girarà al voltant de la commemoració dels fets del 1714, coincidint amb els actes del Tricentenari. A l’acte hi assistiran també la Presidenta del Consell del districte, Isabel Ribas, i regidors i consellers municipals.

Aquesta celebració, que se celebra per tercer any consecutiu a Gràcia, està impulsada i promoguda des del districte de Gràcia, amb la col·laboració de diverses entitats i associacions del districte vinculades al teatre i a les arts escèniques. La direcció artística de l’acte recau en Víctor Álvaro, d’Almeria Teatre. Igual que l’any passat, l’acte s’emetrà en directe a través de Ràdio Gràcia.

L’actriu Agnès Busquets serà l’encarregada de fer la lectura del manifest del Dia Internacional del Teatre, un text de Brett Bailey. Així mateix, es farà la lectura damatritzada del drama patriòtic Un Quefe de la Coronela del dramaturg i periodista Antoni Ferrer i Codina (Barcelona 1837-1905), un text que fou estrenat al Teatre Romea de Barcelona el 19 de desembre de 1867. L’acte culminarà amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra Vila de Gràcia.

L’acte se celebrarà a la Sala de Plens del districte de Gràcia (Pça de la Vila, 2).

 





Paraules clau

Dia Internacional del Teatre/ Gràcia/ teatre/