Aquest dissabte es ressitua el trànsit de la Ronda General Mitre : Servei de Premsa

Aquest dissabte es ressitua el trànsit de la Ronda General Mitre

28/03/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest dissabte està previst que es facin els treballs per ressituar el trànsit a la Ronda General Mitre, entre els carrers de Balmes i Mandri, sobre la nova coberta. Aquest moviment dels carrils de circulació cap al costat muntanya permetrà seguir avançant en la urbanització del costat mar i s’efectua un cop s’ha completat la construcció i cobertura del nou dipòsit d’aigües freàtiques, s’ha eliminat el pas soterrat que existia a la cruïlla amb el carrer Muntaner, i s’ha pavimentat tota la ronda en un mateix nivell.

A partir de demà, i si la pluja no ho impedeix, la Guàrdia Urbana i els responsables del Comitè de Mobilitat i Obres completaran la nova senyalització i semaforització. Un cop efectuat, la circulació dels dos sentits es concentrarà totalment al costat muntanya, passant el  trànsit en sentit Besòs sobre la nova cobertura. Això permetrà fer les demolicions del caps del mur del costat mar que està previst que durin entorn a tres setmanes, durant aquesta fase d’obres de tres mesos.

Els treballs no afecten l’entrada a la benzinera, ja que es manté l’accés de forma totalment segregada del transit passant, amb un carril exclusiu que estarà perfectament senyalitzat. Al costat Besòs de la cruïlla amb Muntaner (antic lateral) és manté un carril per accés als aparcament privats. En aquesta fase d’obra es tanca la sortida del carrer Camp al sentit Besòs de Ronda General Mitre i l’accés serà pel carrer Prats de Molló. El carrer Modolell continua tallat en la seva sortida a la Ronda. Aquests carrers es reobriran quan finalitzi la urbanització del costat mar.

L’objectiu dels treballs de reurbanització de la Ronda General Mitre, que s’allargaran fins a finals d’any, és convertir aquesta via en un bulevard amb més espai per al vianants i el transport públic de superfície, millorar la seguretat viària, eliminar les barreres arquitectòniques i millorar l’espai públic.





Paraules clau

Ronda General Mitre/