Maite Fandos assisteix a la Cursa Els 10 Blaus, a Gràcia : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la Cursa Els 10 Blaus, a Gràcia

28/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 30 de març, a les 9 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, donarà el tret de sortida de la Cursa Els 10 Blaus, que organitzen els Castellers de la Vila de Gràcia, ACIDH i Club Esportiu Municipal Europolis amb el suport del districte de Gràcia , i que sortirà de la Plaça Joanic (a la confluència entre els carrers Escorial i Pi i Margall). La regidora serà l’encarregada, també, d’entregar els premis als guanyadors. També està prevista l’assistència de la presidenta del consell del districte, Isabel Ribas.

La cursa començarà amb la competició dels més petits, que recorreran un quilòmetre, i a les 9.30 hores es donarà el tret de sortida de la cursa d’adults, que podran competir en dues distàncies -5 i 10 quilòmetres-.

Els 10 blaus ressegueix els carrers de Gràcia fent una volta de 5 km que es recorre dues vegades en la cursa de 10 km. Igual que l’any passat, la sortida de la cursa es donarà a Pi i Margall i recorre Pi i Margall, Sardenya, Camèlies, Alegre de Dalt, Balcells, Mossèn Masdexexart, Sant Salvador, Torrent de l’Olla, Biada, Providència, Escorial, Encarnació, Or, Torrent de l’Olla, Terol, Torrijos, Ramón i Cajal, Torrent de l’Olla, Travessera de Gràcia i Escorial.





Paraules clau

cursa/