Maite Fandos assisteix a la presentació del 10è llibre solidari del periodisme esportiu : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la presentació del 10è llibre solidari del periodisme esportiu

01/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 2 d’abril, a les 13:30 hores (Sala d’actes del Banc de Sabadell, Av. Diagonal 407 bis), Maite Fandos assistirà a l’acte de presentació del 10è projecte Solidari del Periodisme Esportiu.

La Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos, assistirà a aquest acte que comptarà amb la presència d’Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport; Joan Grumé, Sotsdirector General del Banc de Sabadell; Jordi Romañach, cap de Relacions Externes de El Corte Inglés; Mònica Terribes i Sergi Mas, periodistes;  i Montse Bernabeu, cap de la Unitat de Danys Cerebrals de la Fundació Guttmann, entre d’altres personalitats. El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué, hi serà també present, com padrí de la publicació i autor del pròleg.

El projecte neix de la voluntat de periodistes esportius de Madrid i Barcelona de conjugar els aspectes de l’esport i socials en diversos relats que conformen un llibre solidari. Els beneficis són destinats anualment a projectes solidaris.





Paraules clau

esport/ periodisme/