Presentació de la campanya per millorar la recollida de residus orgànics als mercats municipals : Servei de Premsa

Presentació de la campanya per millorar la recollida de residus orgànics als mercats municipals

01/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 2 d’abril, a les 10:30 hores, els mitjans que ho desitgin podran comptar amb declaracions del cap de gestió de residus, Carlos Vázquez, i acompanyar els informadors al mercat municipal de Galvany (entrada per c. Amigó, entre c. Calaf i c. Madrazo).

La campanya de millora de la recollida de residus orgànics als mercats municipals es porta a terme a 29 establiments comercials de la xarxa municipal. La campanya, que vol millorar tant la quantitat com la qualitat de la fracció orgànica als mercats, desplega 7 informadors fins a l’octubre que recorden als paradistes i el personal encarregat de la separació de residus conceptes bàsics sobre la separació, especialment de la matèria orgànica però també d’altres com el paper i el cartró.

Amb la iniciativa es pretén reduir el percentatge actual d’impropis i augmentar la quantitat de fracció orgànica recollida als mercats, que són uns grans generadors de fracció orgànica, amb una gran diversitat de productors desigualment conscienciats sobre la necessitat de separar correctament aquests residus.





Paraules clau

mercats/ residus orgànics/