Francina Vila lliura el premi del I Trofeu Horta-Guinardó, “Els Mistos” : Servei de Premsa

Francina Vila lliura el premi del I Trofeu Horta-Guinardó, “Els Mistos”

08/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, lliurarà dimecres, 9 d’abril, a les 14:00 hores el premi al guanyador del I Trofeu Horta-Guinardó, “Els Mistos” de tennis . Aquest torneig, que va començar el passat 2 d’abril, i que compta amb la col·laboració del districte, el disputen dos entitats del barri (CEM Tennis Vall Hebron i CE Hispà Francés) i celebra la final demà.

A l’acte de lliurament del trofeu a l’equip guanyador, que tindrà lloc al Club Hispano Francés (c/ Jorge Manriqe, 15-19), també assistiran Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona; Alban de Leon, director del Centre Municipal de Tennis Vall Hebron; Josep Maria Maranges, president del Club Hispano-Francés; i  Anna Masfarné, directora Hispano-Francés.

L’objectiu del torneig és promocionar aquesta activitat esportiva en el districte i la relació entre les entitats i els clubs que es dediquen al tennis dins de l’àmbit del districte. També es pretén que el torneig formi part de les activitats de la Festa Major del Barri i pugui participar tothom representant una entitat.

El districte d’Horta-Guinardó continuarà amb la seva promoció esportiva, en aquest cas també del tennis, al ser escollida per la Real Federació Espanyola de Tennis per acollir l’eliminatòria de play-off del Grup Mundial I de la Fed Cup que enfrontarà a la Selecció Espanyola Mapfre amb Polònia els propers 19 i 20 d’abril,  en el Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron, seu de la Federació Catalana de Tennis. Aquesta és la primera ocasió que la seu de tennis dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 acullen una eliminatòria de la màxima competició mundial per equips femenins





Paraules clau

Horta-Guinardó/