Presentació del Catàleg d’Activitats Antirumors 2014 : Servei de Premsa

Presentació del Catàleg d’Activitats Antirumors 2014

09/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 10 d’abril, a les 11 hores, al Centre Cultural Albareda (c/Albareda, 22-24), el Programa BCN Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona presentarà les dues primeres accions de ciutat que s’han dissenyat per aquest any: l’edició 2014 del Catàleg d’Activitats per Combatre els Rumors i Estereotips sobre Diversitat Cultural, i la distribució durant la Diada de Sant Jordi de 25.000 punts de llibre amb missatges interculturals i antirumors.

El Catàleg arriba a la tercera edició com una eina consolidada que posa les seves activitats gratuïtament a disposició d’entitats, serveis, equipaments i centres educatius de la ciutat.

La presentació la duran a terme el comissionat d’Immigració i d’Acció Comunitària, Miquel Esteve; i les responsables de la coordinació del Catàleg, Marifé Calderón i Míriam Llenas.

 

NOTA: Els mitjans que ho vulguin podran enregistrar una demostració d’uns 20 minuts d’una de les noves activitats antirumors incloses al Catàleg 2014 , un teatre fòrum que mostra un conflicte entre les famílies de dos joves –un d’ells, estranger–.





Paraules clau

antirumors/