Jaume Ciurana visita la 10a edició de Món Llibre, el festival de literatura adreçat a infants i joves : Servei de Premsa

Jaume Ciurana visita la 10a edició de Món Llibre, el festival de literatura adreçat a infants i joves

11/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 13 d’abril, a les 12:00 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, visitarà la 10a edició de Món Llibre, el festival de literatura infantil i juvenil que organitza l’Institut de Cultura de Barcelona. El punt de trobada és al CCCB (carrer Montalegre, 5).

Món Llibre, el festival de literatura infantil i juvenil de referència, compleix deu anys i es consolida com un punt de reunió anual indispensable per a famílies amb infants i joves de fins a 18 anys. Un any més, Món Llibre amb el seu tarannà lúdic, omplirà durant un cap de setmana (12 i 13 d’abril) els espais del CCCB, el MACBA i el Convent amb una cinquantena activitats gratuïtes (tallers, espectacles, exposicions, cinema, etc). Dos dies consagrats a la cultura i la literatura infantil, en què elsllibres seran els protagonistes d’aquest Sant Jordi per infants i joves, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb la col·laboració del CCCB, el MACBA, Biblioteques de Barcelona i més de 40 editorials.





Paraules clau

infants/ joves/ literatura/