Maite Fandos presideix el lliurament de premis de la Peter Dale Cup 2014 Barcelona : Servei de Premsa

Maite Fandos presideix el lliurament de premis de la Peter Dale Cup 2014 Barcelona

11/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 13 d’abril, a partir de les 18:30 hores (Reial Club de Polo Barcelona), Maite Fandos assisteix a l’acte de lliurament de premis de la Peter Dale Cup 2014.

L’acte de lliurament de premis estarà presidit per la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, acompanyada d’altres autoritats com el Director General del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueres; el President de la Real Federación Española de Hípica, Javier Revuelta; i el President de la Federació Catalana d’Hípica, Emilio Zegri, entre altres.

La Peter Dale Cup consta de cinc proves que es desenvolupen al llarg de tota una temporada, l’última de les quals és considerada la final de la competició. En la cita barcelonina, que és la primera prova de la competició, s’espera una participació de més de 150 genets, procedents de França, Itàlia, Suïssa, Àustria, Bèlgica, Alemanya i Espanya. La Federació Catalana d’Hípica estarà representada com a mínim per un club: el Club Hípic Sant Just Sol Solet.





Paraules clau

Peter Dale Cup 2014/