Els regidors del Govern municipal participen a la Diada de Sant Jordi : Servei de Premsa

Els regidors del Govern municipal participen a la Diada de Sant Jordi

22/04/2014



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Els regidors del Govern municipal participen a diverses activitats i visites que es duen a terme a la ciutat amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

A continuació, es destaquen els actes més importants:

10:00 hores. El regidor de Mobilitat i del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, repartirà roses al Casal de Gent Gran de la Verneda Alta (carrer Binèfar, 16).

10:00 hores. El regidor de Presidència i Territori i del districte de Sants- Montjuïc, Jordi Martí, visitarà l’Espai de Gent Gran del Polvorí (carrer Guadalquivir, 2), situat al barri de la Marina del Port, per lliurar la rosa de Sant Jordi a les usuàries d’aquest equipament.

11:00 hores. La regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs, visitarà la parada d’Amics de la Gent Gran (Museu Diocesà, avinguda de la Catedral, 4), per participar en el projecte “Roses contra l’oblit”, que aquesta entitat porta a terme per la diada de Sant Jordi.

11:00 hores. El regidor d’Educació i Universitats i regidor de l’Eixample, Gerard Ardanuy, visitarà les parades instal·lades al Passeig de Sant Joan, entre Arc de Triomf i Plaça Tetuan. L’any passat es va obrir aquest Eix Cívic com a zona d’especial rellevància per Sant Jordi i aquest any es continua potenciant, parant especial atenció a la literatura infantil i juvenil.

12:00 hores. El tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, assistirà al Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12) a la Sala Moragues a la presentació del curtmetratge sobre Sant Jordi fet per un grup de recreació històrica de la vila de Montblanc. Recentment l’Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc que permetrà enriquir i desenvolupar accions culturals. Especialment, les que fan referència a la cultura popular i tradicional i –particularment- la festa de Sant Jordi, la més antiga del país d’entre les de recreació històrica. A les 13.00h assistirà a la Inauguració de la cinquena edició de l’Arts Libris a l’Arts Santa Mònica (La Rambla,7), la Fira internacional de l’edició contemporània de Barcelona.

12:00 hores. La regidora de Dona i Drets Civils i del districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, assistirà al lliurament dels Premis de la 33a Edició del concurs literari Sant Jordi en Llengua Catalana, que organitza l’IES Narcís Monturiol i on participen diferents escoles del districte. L’entrega de premis tindrà lloc al mateix IES Narcís Monturiol (carrer Harmonia, s/n).

13:00 hores. El regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, participarà d’algunes de les activitats que s’han organitzat al districte i visitarà la tradicional mostra de 50 varietats de roses, organitzada per la Flora Miserachs, al carrer de l’Avió Plus Ultra.

14:30 hores. El tinent d’alcalde i regidor de Les Corts, Antoni Vives, visitarà les parades de llibres, flors i entitats del districte ubicades a l’Avinguda Diagonal i posteriorment a l’Avinguda Sant Ramon Nonat passejarà per la tradicional Fira de Sant Jordi Medieval.

19:00 hores. El regidor d’Adolescència i Joventut, Comerç i Mercats i del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, participarà en el lliurament de premis de la primera edició del concurs “Piulada per Sant Jordi”, que tindrà lloc a l’Espai Jove Garcilaso (carrer Garcilaso, 103). Entre els dies 1 i 22 d’abril es poden piular relats o poemes de Sant Jordi de 140 caràcters per participar-hi.

19:00 hores. La regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Persones amb Discapacitat i del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, assistirà a l’acte de Sant Jordi a la Fundació Procat i el Centre Cultural Els Propis (Via Júlia 201).





Paraules clau

sant jordi 2014/