L’alcalde Trias participa en el XV aniversari del Foro de Marcas Renombradas Españolas : Servei de Premsa

L’alcalde Trias participa en el XV aniversari del Foro de Marcas Renombradas Españolas

23/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 24 d’abril, a partir de les 13:45 hores (Palau de Congressos de Fira de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà en l’acte de celebració del XV aniversari del Foro de Marcas Renombradas Españolas (FMRE).

La jornada, que portarà com a títol ‘Internacionalització amb Marca’, té per objectiu posar en relleu la importància que té per l’economia la internacionalització de qualitat i amb valor afegit de les empreses espanyoles. A més, amb motiu dels 15 anys de la creació de l’entitat, se celebrarà per primer cop a Barcelona l’assemblea general de la Asociación de Marcas Renombradas Españolas.

A l’acte també hi participaran el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, entre d’altres, i estarà presidit pel president de Fira de Barcelona i Freixenet, Josep Lluís Bonet.

El FMRE és una aliança estratègica públic-privada de les principals empreses espanyoles amb marques líders en el seus respectius sectors i amb projecció internacional, i també en formen part administracions públiques.





Paraules clau

marca/