Maite Fandos inaugura la 5a edició del BCN Sports Film Festival : Servei de Premsa

Maite Fandos inaugura la 5a edició del BCN Sports Film Festival

06/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 7 de maig, a les 19:00 hores (Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch), Maite Fandos assisteix a l’acte inaugural de la 5a edició del BCN Sports Film Festival, el Festival Internacional de Cinema Esportiu.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, participarà a l’acte acompanyada del Director del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, Juli Pernas; del director del BCN Sports Film Festival, Agustí Argelich; i del cap de màrqueting del diari Sport, Miguel Centeno, entre d’altres assistents. També assistiran el medallista olímpic en waterpolo i actual dirigent esportiu de la UFEC, Jordi Sans; i la jutgessa olímpica de natació sincronitzada, Hortensia Graupera, qui rebran un reconeixement del Festival pel seu destacat paper esportiu.

Del 7 al 10 de maig, el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (MOE) i la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés seran les sales de projecció del certamen cinematogràfic barceloní de temàtica esportiva que enguany projectarà 72 films dels quals 64 entraran en la competició oficial, amb una àmplia majoria de pel·lícules que han participat els festivals més importants del món. El dijous 8 de maig, el Festival retrà homenatge la figura d’Àlvaro Bultó.





Paraules clau

BCN Sports Film Festival/ cinema/ esport/