Maite Fandos presenta les guies especialitzades per impulsar l’esport entre la gent gran : Servei de Premsa

Maite Fandos presenta les guies especialitzades per impulsar l’esport entre la gent gran

07/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 8 de maig, a les 11 hores, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, presentarà les noves iniciatives impulsades per l’Ajuntament de Barcelona per a promoure l’esport i el hàbits saludables entre la gent gran de Barcelona, en un acte que se celebrarà a la sala d’actes del Centre Cívic de la Sedeta (C/Sicília, 321). A l’acte també hi intervindrà la comissionada d’alcaldia de la Gent Gran, Assumpció Roset.

Durant l’acte, el periodista esportiu de TV3, Artur Peguera, entrevistarà diversos professionals perquè expliquin els beneficis, tant des de l’aspecte físic i psicològic com mèdic, de la pràctica de l’activitat física entre les persones grans. Entre els entrevistats hi haurà l’ex jugador de tennis, Manuel Orantes; Ona Ràfols, corredora de curses d’orientació, i Iñaki Aguilar, porter de la Selecció Espanyola de waterpolo.

En acabar l’acte, es farà una demostració, als Jardins d’Antoni Puigvert (C/Sicília 287), de les dinamitzacions que estan duent a terme monitors especialitzats als circuits gimnàstics de gent gran.





Paraules clau

esport/ gent gran/