Maite Fandos participa al lliurament de premis del 21è Concurs del Cartell Festa Major de Gràcia 2014 : Servei de Premsa

Maite Fandos participa al lliurament de premis del 21è Concurs del Cartell Festa Major de Gràcia 2014

15/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 16 de maig, a les 19.30 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, participarà al lliurament de premis del 21è Concurs del Cartell de la Festa Major de Gràcia 2014, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia amb el suport del districte de Gràcia, que tindrà lloc als Jardins Manuel Torrente.

Està previst que a l’acte assisteixin la presidenta del Consell del districte de Gràcia, Isabel Ribas, el director general d’Acció Cívica i Comunitat de la Generalitat, Ramon Terrassa, i la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, Carla Carbonell.

Durant l’acte es farà entrega dels diplomes dels 25 semifinalistes del concurs. Entre aquests, es triaran 3 finalistes i, finalment, es lliurarà el premi guanyador del Cartell del XXI Concurs i imatge de la Festa Major, i es farà pública la imatge del cartell.

En finalitzar l’acte, es podrà visitar l’exposició dels 25 cartells finalistes a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Musons (Alzina,9).





Paraules clau

cartell/ festa major/ Gràcia/