Maite Fandos participa a la festa final del ‘Convivim esportivament’ : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la festa final del ‘Convivim esportivament’

16/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 18 de maig, a les 11:00 hores, la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà, al CEM de Mar Bella (av.Litoral, 8-96), a la festa on s’hi celebraran diferents competicions esportives emmarcades dins del programa.

El Centre Esportiu Municipal (CEM) Mar Bella acollirà aquest diumenge la festa de cloenda de la temporada del ‘Convivim esportivament’, amb  prop de 2.000infants en diferents activitats esportives.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà a les 11.00 hores d’aquest diumenge 18 de maig, a la festa on s’hi celebraran diferents competicions esportives emmarcades dins del programa.

Durant tota la jornada, que es desenvoluparà de 9.00 a 14.00 hores al CEM Mar Bella, se celebraran competicions que es distribuiran en dos torns segons la disponibilitat dels espais. El primer torn començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 11.00. El segon torn es desenvoluparà d’11.30 a 13.00 hores. A les 13.30 hores hi haurà exhibició de grups de ball. Als diversos espais es realitzaran partits i activitats de futbol, bàsquet, tamborí, tennis taula, criquet, futbol sub23, voleibol, handbol, patinatge, iniciació esportiva. Els participants, pares i espectadors que hagin acabat les activitats podran gaudir d’una zona lúdica i d’espectacles situades a la pista d’atletisme.

La Festa Convivim Esportivament és l’acte de tancament de curs de la  Mesura de govern aprovada el 19 de juny de 2012 que té per objectiu la cohesió social i l’enfortiment del teixit associatiu i de clubs mitjançant la promoció esportiva d’infants i joves.





Paraules clau

convivencia/ esport/