Maite Fandos inaugura el village de la Final Six de Waterpolo : Servei de Premsa

Maite Fandos inaugura el village de la Final Six de Waterpolo

22/05/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 23 de maig, a les 13:30 hores, Maite Fandos inaugurarà el Village de la Final Six de Waterpolo, ubicat a la pl. de Mar, al costat del Centre Esportiu Municipal Sant Sebastià, seu del Club Natació Atlètic Barceloneta. Juntament amb la Tinenta d’Alcalde, hi seran el president del club organitzador, Julián García, amb altres representants esportius.

En el marc de la competició també se celebraran activitats de promoció escolar com la Final Six Kids, en què hi podran participar infants de categories infantils de tots els equips representats a la Final Six i també de diferents clubs de la ciutat.
Village centre d’activitats

Mentre la competició es concentra al CEM Piscines Bernat Picornell, a Montjuïc, el village de l’esdeveniment estarà situat al CEM Sant Sebastià, la seu del Club Natació Atlètic Barceloneta. Del 23 de maig a l’1 de juny, aquesta zona lúdica romandrà oberta amb diferents activitats esportives per a infants, màster classes de ciclisme outdoor i actuacions musicals. També hi haurà una gran pantalla de LEDS, on es retransmetran els continguts esportius de rellevància d’aquests dos caps de setmana, entre d’altres la final de la Champions de Futbol, la final de la Champions de Handbol així com la retransmissió de tots els partits de la Waterpolo Final Six. El recinte tindrà també un vessant gastronòmic on els visitants podran degustar diferents productes de primera qualitat.

 

Una aposta municipal amb el waterpolo

L’acolliment com a ciutat d’aquest esdeveniment internacional és una mostra més de l’aposta municipal per fomentar la pràctica del waterpolo i els esports d’aigua, molt especialment des de la base. Així, l’Ajuntament de Barcelona té en marxa diversos programes esportius escolars, com “Ja nedo”. Aquest programa està adreçat als centres educatius de la ciutat, amb l’objectiu de què tots els nens i nenes tinguin les competències bàsiques per defensar-se a l’aigua i puguin, si ho desitgen, continuar el seu aprenentatge en els clubs de la ciutat. Aquest any, hi ha més de 5.000 nens i nenes en aquest programa.

Més específicament hi ha en marxa el programa “El waterpolo fa per tu”. Està adreçat a nens i nenes segon, tercer i quart de primària, perquè un cop aprenen a nedar aprenguin a divertir-se i a jugar, tot fent servir les regles bàsiques del waterpolo, en cinc piscines de quatre clubs de la ciutat: CNAB, Sant Andreu (piscina de Santa Coloma i piscina de Trinitat Vella), Club Natació Horta i Club Natació Poble Nou. Aquest any hi ha més de 400 nens i nenes inscrits.





Paraules clau

esport/ waterpolo/