Francina Vila lliura els premis de la primera edició de La Diablada, la cursa popular organitzada pel districte d’Horta-Guinardó i el FC Martinenc : Servei de Premsa

Francina Vila lliura els premis de la primera edició de La Diablada, la cursa popular organitzada pel districte d’Horta-Guinardó i el FC Martinenc

30/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 1 de juny, a les 10:30 hores (F.C. Martinenc, c/ Telègraf, 31), Francina Vila lliura els premis de la cursa popular La Diablada, la cursa popular del Districte d’Horta-Guinardó i el F.C. Martinenc.

Aquesta competició té dos recorreguts possibles, de 5 i 10 km (el recorregut llarg que puntua en el calendari de ChampionChip), d’aquesta manera els participants poden escollir quin és el recorregut que més s’adapta a les seves capacitats.

La seu del F.C. Martinenc (c/ Telègraf, 31) serà el punt d’arribada i sortida dels corredors, i també on es realitzarà el lliurament de premis, on participarà la regidora del districte, Francina Vila.

Un dels atractius de la cursa és el recorregut que han escollit els organitzadors pels carrers del districte. Així els participants podran gaudir d’aquest territori passant per indrets tan emblemàtics com l’Hospital de Sant Pau, el Mas Guinardó, el Pavelló de la República, Ca l’Andalet, o el Parc del Tres Turons, entre d’altres.





Paraules clau

cursa/ Horta-Guinardó/