La Delegació de Salut llença una nova edició de la campanya per a conscienciar els adolescents del perill que tenen per la salut les conductes de risc : Servei de Premsa

La Delegació de Salut llença una nova edició de la campanya per a conscienciar els adolescents del perill que tenen per la salut les conductes de risc

03/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Delegació de Salut de l ‟Ajuntament de Barcelona torna a posar en marxa una nova edició de la campanya dirigida a joves d’entre 12 i 19 anys a través de les emissores del grup Flaix FM (106.1 FM): Flaix FM i Ràdio Flaixbac.

Els consells, de promoció d’hàbits saludables per a gent jove, busquen reforçar el coneixement de la pròpia salut a més de donar eines per reconèixer conductes de risc, entre elles, el consum de drogues, alcohol o les relacions sexuals sense protecció a través d’un llenguatge atractiu i proper als joves.

La campanya, que començarà el dia 4 de juny, consisteix en l’emissió de diversos consells sobre salut, que també es difondran per les diferents plataformes de la mateixa cadena, com la web, el facebook i el twitter. S’emetran recomanacions relacionades amb el consum de l’alcohol, el tabac i el cànnabis, sobre alimentació saludable i sobre la prevenció de conductes sexuals de risc.

A més, dins del programa „”Bac up de Ràdio‟, de Flaixbac, hi haurà una secció específica per a llançar els missatges sobre hàbits de vida saludables entre els i les joves oients. Aquest programa s’emet de 22 hores a 24 hores, i compta amb la participació directa dels nois i noies, que expliquen i debaten allò que els preocupa. Durant aquesta secció, es promourà el debat sobre salut entre els propis adolescents.

Tots els missatges han estat supervisats per l’Agència de Salut Pública de Barcelona i formen part dels continguts de programes preventius que es despleguen en escoles i instituts de la ciutat.

La Delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta, ha assegurat que la campanya forma part del compromís de la delegació de protegir la salut dels ciutadans i ciutadanes “a través de la promoció dels hàbits saludables en totes les etapes de la vida”.





Paraules clau

adolescents/ salut/