Joaquim Forn assisteix a l’acte de cloenda del curs d’educació per a la mobilitat segura : Servei de Premsa

Joaquim Forn assisteix a l’acte de cloenda del curs d’educació per a la mobilitat segura

04/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 5 de juny, a les 12:30 hores, el primer tinent d’alcalde i responsable de Presidència, Règim Interior, Seguretat i Mobilitat, Joaquim Forn, assistirà a l’acte de cloenda del curs d’educació per a la mobilitat segura. La jornada, que es desenvoluparà al recinte del Parc del Fòrum , reunirà prop de 3.500 alumnes de primària de diverses escoles de la ciutat.

L’Educació per a la Mobilitat Segura és una de les accions de prevenció que la Guàrdia Urbana porta a terme a les escoles des de fa més de 50 anys. Aquest programa, batejat amb el nom de “La Guàrdia Urbana a les escoles”, es realitza de manera anual als diferents centres de la ciutat, durant el curs escolar. Demà el Fòrum acull la jornada “L’espai dels infants” adreçada a l’alumnat de Primària de (6 a 12 anys) com a festa de cloenda del curs d’Educació Viària d’enguany.

La Guàrdia Urbana, amb la participació de diferents entitats, ha organitzat un seguit d’espais  on l’alumnat pot gaudir de tallers d’activitats lúdiques amb un rerefons educatiu que reforcen els coneixements dels nens i les nenes sobre la mobilitat segura.

 

 





Paraules clau

educació/ infantil/ mobilitat/