Raimond Blasi assisteix a la “BCN Moda al carrer” del districte de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix a la “BCN Moda al carrer” del districte de Sarrià-Sant Gervasi

04/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 5 de juny, a les 20:30 hores, el regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi assisteix a la 6a edició de “BCN Moda al carrer” que es farà al carrer Manuel de Falla del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

“BCN Moda al Carrer”, la passarel•la de moda de la temporada primavera-estiu 2014, celebra enguany la seva 6a edició al districte de Sarrià-Sant Gervasi, repetint ubicació per segon any, al carrer Manuel de Falla. La passarel•la està organitzada per l’Associació de Comerciants de Sarrià i la Fundació Barcelona Comerç.

Aquesta passarel•la és una mostra de la roba urbana, de festa i complements que recull les últimes tendències del sector i que els assistents a les desfilades poden adquirir en els comerços del barri.

La consolidació de les desfilades al carrer sota la marca: “BCN Moda al carrer” ha suposat que aquesta iniciativa formi part del calendari comercial de l’any. Es fan dues edicions, una a la primavera, els mesos de maig i juny, i l’altra, a la tardor i es duen a terme en els diferents eixos comercials de la ciutat. El valor afegit d’aquesta activitat comercial és poder-la fer a l’espai públic i així poder acostar la moda a sectors de la població habitualment allunyats de les passarel•les de moda.





Paraules clau

comerç/ moda/ Sarrià-Sant Gervasi/