L’Espai Arenes obre les seves portes acollint l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca : Servei de Premsa

L’Espai Arenes obre les seves portes acollint l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca

13/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El nou Espai Arenes inicia la seva activitat acollint l’Espai de Fotografia Francesc-Català Roca, que deixa la seva actual ubicació al centre cívic Golferichs. D’aquesta manera, l’Espai de Fotografia amplia les seves instal·lacions, passant de 70 a 130 m2, i les millora tot permetent un increment de la qualitat en els serveis que presta.

Aquest nou emplaçament permetrà a l’Espai Fotogràfic poder desenvolupar noves estratègies de treball per adreçar-se a un públic més jove, infants i adolescents, i per aprofundir més en l’ús de les noves tecnologies.

El nou Espai Arenes, a més d’acollir la seu de l’Espai Català Roca, servirà per desenvolupar activitats dirigides a la gent jove i que s’engloba dins del Pla de Dinamització de Joves de l’Eixample, que s’iniciarà a la tardor i que té com a principal objectiu aglutinar i crear una massa jove participativa al districte de l’Eixample.

L’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca treballa des de fa més de 20 anys per posar a l’abast totes les eines necessàries per introduir i aprofundir en la tècnica i llenguatge fotogràfic mitjançant la programació trimestral de tallers inicials i especialitzats. L’espai compta amb les instal·lacions necessàries per a desenvolupar treballs relacionats amb el món de la fotografia i també permet materialitzar les idees dels usuaris, donar a conèixer el resultat dels seus treballs, així com intercanviar coneixements i experiències.

 

Celebració de la Fotofesta’14

Des de l’Espai de Fotografia Francesc- Català s’ha aprofitat la celebració de la Fotofesta per estrenar la seva nova seu. La Fotofesta és una jornada biennal de fotografia amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a l’exhibició, difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en l’àmbit de la creació fotogràfica.

Aquesta vuitena edició de la jornada se celebra avui, divendres 13 de juny, de 17 a 23 hores amb un programa que inclou conferències, exposicions, tallers, mostres de llibres i projeccions de treballs recents dels noms que més sonen en el panorama fotogràfic del país. Un punt de trobada pels professionals del sector i un mecanisme de divulgació per al públic general.

Com hi ha el trasllat de les instal·lacions del Català-Roca, enguany la festa se celebrarà al Centre Cívic Golferichs i a l’Espai del carrer Llançà, 21.





Paraules clau

fotografia/