Maite Fandos participa a la presentació de Copa del Món de Piragüisme d’estil Lliure de Salt i Sort : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la presentació de Copa del Món de Piragüisme d’estil Lliure de Salt i Sort

18/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 19 de juny, a les 12.30 hores, la Piscina Municipal de Salts de Montjuïc acollirà la presentació de la Copa del Món de Piragüisme, que se celebrarà al mes de juliol als municipis de Salt i Sort. L’acte compta amb la col•laboració de l’Oficina de la Candidatura Barcelona Pirineus 2026 de l’Ajuntament de Barcelona, amb el que es busca teixir complicitats i sinèrgies entre la ciutat de Barcelona i els Pirineus, amb l’objectiu d’aprofitar l’impuls olímpic en el conjunt del territori pirinenc.

Quatre palistes amb els seus respectius caiacs saltaran des d’una de les palanques de la piscina per promocionar aquesta competició i oferir una imatge insòlita i mai vista a Barcelona.

A l’acte hi intervindrà la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i està previst que assisteixin el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas; el president de la comissió de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda; els alcaldes de Sort, Llàtzer Sibis, i de Salt, Jaume Torramadé, i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.





Paraules clau

esport/ Piragüisme/