Jaume Ciurana participa a la clausura del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació al Parlament de Catalunya : Servei de Premsa

Jaume Ciurana participa a la clausura del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació al Parlament de Catalunya

19/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 20 de juny, a les 12:30 hores, tindrà lloc al Parlament de Catalunya la clausura del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació. En el decurs de l’acte, que serà presidit per Lluís M. Corominas, vicepresident del Parlament de Catalunya, acompanyat de Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, es presentaran les conclusions de la jornada ‘Recerca i Empresa: col·laborar per competir millor’ que va tenir lloc el passat 5 de juny.

Lourdes Vega, directora de Matgas i Ricard Jiménez, director científic de la Fundació Ascamm llegiran les conclusions i, seguidament, es donarà pas a un torn obert de paraules moderat per Tomàs Molina (membre del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia) que comptarà amb la participació de Miquel A. Pericàs, secretari general de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER); Josep Maria Vilalta, secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP); Pau Herrera, president de l’Associació Espanyola de Directius (AED); Pere Pardo, director executiu de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), i Pere Torres, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya.

La jornada ‘Recerca i Empresa: col·laborar per competir millor’, que va tenir lloc el passat 5 de juny, va ser pensada per reflexionar sobre la relació entre universitat i empresa en els diferents processos de recerca innovació i per analitzar les claus per establir un bon funcionament entre l’àmbit públic i privat, i va comptar amb una nodrida representació dels sectors econòmics i científics de Catalunya.

Amb aquest acte al Parlament de Catalunya es clausura el festival, que enguany ha comptat amb un nou format. El Festival Ciència, Tecnologia i Innovació 2014, organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, ha crescut i ha passat de festa a festival acollint més activitats, més propostes i buscant la complicitat de la ciutadania amb activitats per a nous públics actuant com a espai de contacte i col·laboració entre els diferents agents culturals, científics, tecnològics i empresarials.

IMPORTANT: Els mitjans sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades dels del correu corporatiu del mitjà.





Paraules clau

Festival Ciència/ Tecnologia i Innovació al Parlament de Catalunya/