Maite Fandos participa a l’homenatge als darrers presidents federatius que han deixat el seu càrrec : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a l’homenatge als darrers presidents federatius que han deixat el seu càrrec

30/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 1 de juliol a les 19:00 hores al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, se celebrarà l’acte de lliurament de les insígnies d’argent als presidents sortints de diferents federacions, així com també el lliurament del Guardó a al Dona Dirigent i la presentació de la Medalla de Campions 2014.

Els quatre expresidents que rebran la Insígnia d’Argent són: Anaís Cobo i Ayuela (FC de Salvament i Socorrisme), Juan Luís Giménez de Cisneros (FC de Beisbol i Softbol), Santiago Altarriba i Bárcena (FC d’Esquaix) i Silvia Mayo Elías (FC de Korfbal).

 La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, presidirà l’acte, que comptarà amb la presència del secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; de la directora del Institut Català de les Dones, Núria Balada; del president i vicepresident primer de la UFEC, David Moner i Gerard Esteva, respectivament, així com també presidents i membres de juntes directives de diferents Federacions Esportives de Catalunya.

Al llarg de l’acte també es presentarà el llibre Les Federacions Esportives Catalanes i els Seus Presidents promogut per l’UFEC.





Paraules clau

esport/