L’alcalde Xavier Trias presenta el projecte d’urbanització provisional de Glòries : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias presenta el projecte d’urbanització provisional de Glòries

09/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 10 de juliol, a les 12:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat del tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, i del regidor de l’Eixample, Gerard Ardanuy,  explicarà el projecte d’urbanització provisional de la Plaça de les Glòries que dotarà l’entorn d’espais per a usos i activitats veïnals i ciutadanes.

Durant la presentació es podrà visualitzar l’evolució dels treballs d’enderroc de les rampes i del viaducte costat muntanya de la plaça. La desconstrucció de l’anella viària permetrà començar a desenvolupar el projecte d’urbanització provisional. D’aquesta manera, els ciutadans començaran a gaudir de nous espais mentre s’executen les fases d’obra pendents i es desenvolupa el projecte Canòpia Urbana, la proposta guanyadora del concurs internacional per transformar aquest espai de 13 hectàrees en un gran parc i posar fi al caràcter de nus viari que ha tingut fins ara la plaça.

El punt de trobada dels mitjans de comunicació per accedir a la zona d’obres serà a les 11:50 hores davant la porta principal d’accés als Encants Barcelona, a l’Avinguda Meridiana (veure plànol).  Es recomana portar calçat adequat per caminar per la zona d’obres.

.

GloriesSegonaFase-600x569

 

 

 

 





Paraules clau

glòria/ Plaça de les Glòries/