Maite Fandos clou la temporada de l’Activa’t, el programa d’esport per a Gent Gran : Servei de Premsa

Maite Fandos clou la temporada de l’Activa’t, el programa d’esport per a Gent Gran

09/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 10 de juliol, a les 09.30 hores el Parc Joan Miró acollirà la celebració de la festa del programa Activa’t. L’acte congregarà a centenars de participants que al llarg de l’any han participat d’aquest programa de promoció de l’exercici físic com un hàbit saludable entre la gent gran. L’acte comptarà amb diferents exercicis físics en grup i després d’una exhibició de tai-xi amb ventalls es clourà amb un esmorzar per a tots els participants.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos,  serà l’encarregada de la cloenda que tindrà lloc a les 11.30 hores al Parc Joan Miró i que comptarà també amb la presència de la delegada de salut de l’Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta, i de lacomissionada d’alcaldia de la gent gran, Assumpció Rosset.

 

 Un programa actiu

El Programa compta amb 15 punts Activa’t als diferent districtes de Barcelona i, enguany, s’ha inaugurat els punts de la Rambla Prim a Sant Martí i el de l’Espai de Mar, a Ciutat Vella. A més, la ciutat compta amb  26 circuits gimnàstics específics per a gent gran arreu del territori. Des del Consistori, és promou i es treballa per difondre l’esport com un hàbit saludable indispensable. Especialment, entre el col·lectiu de gent gran.

Per aquets motiu també s’ha impulsat unes publicacions per a que els professionals de l’activitat física puguin aprendre les millors recomanacions per a difondre i treballar l’activitat física amb gent gran però també una altra directament per als usuaris perquè puguin fer exercicis físics adequats a casa seva.

 





Paraules clau

atenció a les persones/ esport/ gent gran/