Joan Puigdollers assisteix al Networking Breakfast sobre la cultura de la innovació i la certificació : Servei de Premsa

Joan Puigdollers assisteix al Networking Breakfast sobre la cultura de la innovació i la certificació

10/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 11 de juliol, a les 8:30 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, presidirà el cinquè “Networking Breakfast” dedicat a la Cultura de la Innovació i la Certificació de la Innovació dins el projecte “Sarrià – Sant Gervasi Knowledge District” (EUSS – Escola Universitària Salesiana de Sarrià – Passeig de Sant Joan Bosco, 74).

A l’acte, el director de l’EUSS, Carles Rubio, donarà la benvinguda als assistents en nom de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià. Fran Chuan, Director de DICERE i membre de la Comissió de la Innovació de l’Associació Espanyola de Qualitat (AEC) farà una presentación del Model de Cultura d’Innovació creat pel Babson College de Boston. Per altra banda, Eva Subirà, Directora de AENOR Catalunya presentarà els models de Certificació de la R+D+I a les Empreses. I Xavier Gallardo, Director Màster Direcció i Organització Industrial de l’EUSS i professor d’Innovació i Coneixement compartirà l’itinerari de l’EUSS per la formació d’enginyers innovadors.

Aquest breakfast forma part de les activitats del Districte del Coneixement de Sarrià-Sant Gervasi, com a programa d’esdeveniments de networking empresarial que busquen facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció de l’emprenedoria i el creixement empresarial. El projecte del Districte de Coneixement és una iniciativa que ha posat en marxa Sarrià-Sant Gervasi amb 140 professionals de 80 institucions vinculades al districte, per identificar, dissenyar i posar en marxa de forma participativa amb els agents acadèmics, sanitaris i econòmics accions concretes per desenvolupar el talent i l’economia al districte, amb l’objectiu de potenciar l’ocupació de qualitat a Sarrià-Sant Gervasi i a la ciutat. La iniciativa s’ha treballat des de finals de 2012 en col•laboració amb entitats del món universitari, sanitari, econòmic, col•legis professionals i cos consular presents o vinculats al districte de Sarrià-Sant Gervasi i s’emmarca dins de Barcelona Growth, l’estratègia de desenvolupament econòmic de la ciutat de Barcelona.

 

AGENDA

 





Paraules clau

Districte de Coneixement/ Sarrià-Sant Gervasi/