Noves afectacions de trànsit a l’àmbit d’obra de l’avinguda Diagonal : Servei de Premsa

Noves afectacions de trànsit a l’àmbit d’obra de l’avinguda Diagonal

11/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dins de les obres de reurbanització de l’avinguda Diagonal, entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia, el cap de setmana del 12 i 13 de juliol es demolirà la illeta de la calçada central de la cruïlla amb passeig de Gràcia, i caldrà restringir el trànsit a dos carrils de circulació per sentit a la calçada central de l’avinguda en la zona d’obres, al voltant de la plaça Joan Carles I.

A més, dilluns 14 de juliol i fins divendres dia 18 de juliol s’afectarà en horari diürn el carril lent del tronc sentit Llobregat entre Muntaner i plaça Francesc Macià per realitzar la substitució de vorades i rigoles que preveu el projecte, per tant, el tronc central en aquesta zona quedarà amb dos carrils sentit Llobregat.

Durant aquesta actuació no s’afectarà el sentit Besòs ni la circulació pels laterals i es mantindran operatives les parades d’autobús d’aquest tram de la Diagonal.

El cap de setmana del 19 i 20 de juliol s’ocuparan dos nous trams de les tercianes de Diagonal. Dissabte s’ocuparà el tram entre els carrers de Muntaner i Balmes, per pintar el carril bici en aquest tram del lateral mar. El tall de la terciana comportarà habilitar altres itineraris pel pas de vianants i el tall del carril bici que discorre per la terciana.

Diumenge s’ocuparà la terciana costat muntanya de Diagonal entre els carrers de Via Augusta i Muntaner, habilitant també pas alternatiu per a vianants i el tall del carril bici.





Paraules clau

Diagonal/