L’alcalde Xavier Trias inaugura el cicle de conferències “Àgora Barcelona Growth” : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias inaugura el cicle de conferències “Àgora Barcelona Growth”

16/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 17 de juliol, a les 13:30 hores (Hotel Melià Barcelona Sky, Pere IV, 272 amb Diagonal), Xavier Trias, acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, inaugura el cicle de Conferències “Àgora Barcelona Growth” amb un dinar-col·loqui. María José Tomé, Innovation Manager de Big Data Telefónica, oferirà la conferència: “Big Data: Big Decisions. Com Big Data ajuda a prendre millors decisions de negoci”.

“Àgora Barcelona Growth” és un cicle de conferències que neix amb l’objectiu d’acostar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat des del districte de la Innovació. És una iniciativa de l’Associació 22@Network bcn i el diari Expansión, en el marc del programa Barcelona Growth, que tindrà una periodicitat mensual.

“Àgora Barcelona Growth vol ser una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l’acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. Amb aquesta iniciativa, que atraurà i reunirà al districte 22@ als més influents representants i líders de les noves tendències del coneixement, l’Associació 22@Network bcn vol contribuir a la consolidació del districte de la innovació com a nova àrea de centralitat de la ciutat.

IMPORTANT: És imprescindible confirmació prèvia per tenir accés al dinar-col·loqui. Gabinet Comunicació Filloy Consultors: Tel. 93 419 19 86 / filloy@filloy.com





Paraules clau

Àgora Barcelona Growth/