Sònia Recasens i Maite Fandos participen a la presentació del projecte Open Camp Europe : Servei de Premsa

Sònia Recasens i Maite Fandos participen a la presentació del projecte Open Camp Europe

16/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 17 de juliol, a les 11:30 hores, (Estadi Olímpic de Montjuïc, Pg. Olímpic, 17-19) la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, i la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, participen a la presentació del projecte Open Camp. A l’acte també intervenen Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Carlos Romero, director general d’Innovació Turística de SEGITTUR (Sociedad Estatal para la Gestión de la Innovación y las Tecnologías Turísticas) del Ministeri d’Indústria, Energia  i Turisme i Francesc Medina, director general del projecte de parc Open Camp Europe.

El projecte de parc europeu de l’esport, Open Camp Europe, preveu que les instal·lacions i equipaments de l’Anella Olímpica s’integrin funcionalment per a esdevenir un smart park únic orientat a l’entreteniment i la innovació esportiva.

Un grup d’empreses, majoritàriament catalanes, promotores, productores i operadores en diferents camps d’actuació com ara l’esport, l’oci, l’audiovisual, la tecnologia o la rehabilitació i equipament d’espais promouen una plataforma empresarial orientada al desenvolupament dels primers parcs recreatius del món dedicats a l’esport. El grup empresarial promotor ha decidit invertir en la tecnificació i equipament de l’Anella Olímpica de Barcelona per a establir-hi el primer parc del món dedicat a l’esport.

Aquesta innovadora iniciativa pretén posicionar i posar en valor instal·lacions i equipaments olímpics, existents per tot el món, desenvolupant-hi els primers smarts parks basats en innovadores experiències, sensacions, exhibicions i atraccions úniques relacionades amb l’entreteniment i l’afició esportiva.





Paraules clau

Open Camp Europe/