Noves ocupacions de tercianes en les obres de reurbanització de l’avinguda Diagonal : Servei de Premsa

Noves ocupacions de tercianes en les obres de reurbanització de l’avinguda Diagonal

18/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dins de les obres de reurbanització de l’avinguda Diagonal, entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia, aquest cap de setmana, del 19 i 20 de juliol, s’ocuparan dos nous trams de les tercianes de Diagonal, les que corresponen al tram central.

Dissabte, a la banda mar, s’ocuparà el tram entre els carrers de Muntaner i Balmes, per pintar el carril bici en el lateral mar. El tall de la terciana comportarà habilitar altres itineraris pel pas de vianants i el tall del carril bici que discorre per la terciana.

Diumenge s’ocuparà la terciana costat muntanya entre els carrers Muntaner i Via Augusta, habilitant també el pas alternatiu per a vianants i el tall del carril bici.

Aquestes treballs, que s’allargaran fins al gener, se sumen als que ja estan en marxa als dos extrems de l’avinguda, entre la plaça Francesc Macià i Muntaner, al costat muntanya i entre Balmes i la plaça Joan Carles I, al costat mar.

A més, des del passat dia 14 de juliol hi ha restriccions d’un carril al tronc central costat muntanya per realitzar els treballs de substitució puntual de vorades i rigoles, aquests treballs  estan previstos que durin fins el dia 1 d’agost.

El mateix diumenge dia 20 també s’aprofita per efectuar la retirada de diversos exemplars de plàtans entre Balmes i la plaça Joan Carles I, a la banda mar i entre Muntaner i Francesc Macià,  al costat muntanya, que es traslladen al Viver Municipal de Tres Pins, mentre durin les obres. Es tracta d’una mesura contemplada en el Pla dissenyat per a facilitar la viabilitat de l’arbrat existent a l’avinguda durant les obres i que es comunica amb la col·locació de cartells informatius en cadascun dels exemplars.





Paraules clau

Diagonal/