El Barri de La Clota celebra la seva Festa Major : Servei de Premsa

El Barri de La Clota celebra la seva Festa Major

25/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Clota, un dels barris més antics del districte d’Horta-Guinardó, celebra la seva Festa Major fins el proper 27 de juliol. La Festa començarà avui amb el tradicional pregó, que tindrpa lloc a les 20:00 hores i on assistirà la regidora del Districte, Francina Vila. Prèviament, els més petits dels barris poden gaudir dels jocs inflables situats a l’av. Marquès de Castellbell.

Com en la resta de les Festes Majors, el districte d’Horta-Guinardó organitzarà demà dissabte, una nova edició de les Rutes Històriques en el marc del Pla d’Actuació Turístic i Cultural, “Horta-Guinardó, La Ciutat de l’Aigua”. La ruta s’iniciarà des del c/ Lisboa. Des de Torre Jussana, i a partir de les 17:00 hores, començarà el Correaigua, que finalitzarà amb un berenar, i a partir de les 18:30 hores començaran els malabars, el joc de bombolles i altres activitats dirigides al públic més jove de la festa.El dissabte continuarà amb el torneig de bitlles catalanes en el passatge Isadora Duncan a partir de les 19:00 hores.

Diumenge, últim dia de la Festa, serà el moment de les havaneres i el cremat a partir de les 19:00 hores i el tradicional Correfoc, que començarà des de Torre Jussana.





Paraules clau

festa major/ Horta-Guinardó/ La Clota/