S’inicien les obres de manteniment del Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya del districte de Gràcia : Servei de Premsa

S’inicien les obres de manteniment del Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya del districte de Gràcia

25/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 28 de juliol s’inicien les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya que impliquen la impermeabilització de l’equipament per evitar filtracions d’aigua. L’actuació suposa una inversió de 330.077 euros i està previst que finalitzi a finals de setembre d’aquest any.

Per a Maite Fandos, tinenta d’alcalde d’Esports i regidora de Gràcia, “el camp Nova Sardenya és un espai emblemàtic en la vida esportiva no només del districte sinó de tot Barcelona, per aquest motiu hem de garantir el seu bon manteniment per a que els seus usuaris puguin gaudir d’un equipament de qualitat. En aquest sentit, també hem programat la compatibilitat dels usos actuals del camp amb el desenvolupament de les obres” amb aquest motiu, l’actuació es duu a terme en el període estival, i s’han buscat alternatives d’entrenament a d’altres instal·lacions properes.

El camp municipal de futbol Nou Sardenya està gestionat pel Club Esportiu Europa, i és a la vegada la seva seu.  Aquest club centenari (nascut l’any 1907) combina la seva tasca esportiva amb la realització de programes d’inserció social o concessió de beques esportives per a famílies sense recursos, a través de la seva Fundació Club Esportiu Europa. També és molt valorada la seva escola de futbol base i els campus infantils que fan cada any.

 

 





Paraules clau

Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya/ esport/ Gràcia/