L’Ajuntament inverteix 15,91 milions d’euros aquest estiu en tasques de manteniment i iniciar grans obres de rehabilitació a centres educatius públics : Servei de Premsa

L’Ajuntament inverteix 15,91 milions d’euros aquest estiu en tasques de manteniment i iniciar grans obres de rehabilitació a centres educatius públics

01/08/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona aprofita aquest període de vacances escolars d’estiu, a través del Consorci d’Educació de Barcelona, per concentrar l’execució de diferents obres de millora, conservació i manteniment a un total de 97 equipaments educatius públics i, en paral•lel, desenvolupar també 6 grans projectes de transformació i rehabilitació de centres educatius públics. En total, durant aquestes vacances escolars, es concentren intervencions a 103 centes educatius públics de la ciutat, que tenen com a objectiu oferir a l’alumnat, professorat, famílies i ciutadania en general uns espais que, de cara al proper curs escolar 2014-15, estiguin en les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat docent i educativa habitual.

Les tasques de millora, conservació i manteniment en aquests 97 equipaments públics tenen una inversió de 7.902.294,11 euros, i la gran majoria finalitzaran coincidint amb l’inici del proper curs 2014-15. D’altra banda, els 6 grans projectes de transformació i rehabilitació, que es desenvolupen també durant aquest estiu, tenen una inversió 8.013.448,11 euros i s’allargaran durant uns quants mesos més. En total, una inversió de 15.915.742,22 euros, a càrrec íntegrament de l’Ajuntament de Barcelona i executada pel Consorci d’Educació de Barcelona.

Aquests intervencions s’han concentrat durant les vacances escolars per evitar, d’aquesta manera, distorsionar l’activitat docent i educativa habitual que durant el curs escolar es desenvolupa en aquests equipaments educatius públics.

 

Manteniment i grans obres a centres educatius públics

Els treballs de millora, conservació i manteniment previstos es desenvolupen durant aquestes setmanes de vacances escolars d’estiu a un total de 97 centres educatius, situats a tots i cadascun dels districtes de la ciutat, mentre que les grans obres de transformació i rehabilitació s’estan desenvolupant a un total de 6 equipaments educatius de diferents districtes de la ciutat.

 

Tasques de manteniment: districte a districte

Les tasques de manteniment s’estan executant concretament a: 65 escoles d’infantil i primària; 22 escoles bressol municipals; 2 instituts; 2 equipaments d’educació especial; 2 centres de formació d’adults; Escola d’Art i Superior de Disseny Deià; Conservatori Municipal de Música de Barcelona; dependències dels Serveis Educatius del districte de Sant Andreu i secció sindical de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (districte de Nou Barris).

Veure document PDF

 

Grans obres de rehabilitació i transformació

Les grans obres de rehabilitació i transformació s’estan executant a 6 centres de diferents districtes i, més concretament, a: 4 escoles, 1 centre d’educació especial i 1 Institut – Escola.

Veure document PDF





Paraules clau

atenció a les persones/ educació/ equipaments/