Maite Fandos: “Barcelona és una ciutat esportiva gràcies a la feina de clubs com l’Espanyol” : Servei de Premsa

Maite Fandos: “Barcelona és una ciutat esportiva gràcies a la feina de clubs com l’Espanyol”

14/08/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha rebut aquest dijous el president i la directiva del RCD Espanyol al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on s’ha presentat la 40a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona – XVIII Memorial Fernando Lara, que l’equip barceloní disputarà aquest diumenge contra el Genoa CFC italià. A la recepció també hi han assistit representants de grups municipals del consistori i jugadors del club blanc-i-blau.

 

 

Durant l’acte, Fandos ha assegurat que “si Barcelona és una ciutat esportiva és mèrit dels seus clubs, especialment dels més coneguts com l’Espanyol, però també dels de base i dels barris, que fan una feina importantíssima i permeten que la ciutat organitzi mundials de natació, handbol i bàsquet”.

La tinenta d’alcalde s’ha mostrat convençuda que el trofeu d’enguany “serà un èxit” i un “gran partit entre històrics”. En aquest sentit, ha destacat el nivell de l’equip rival, el Genoa CFC, que pertany a “una ciutat que, com Barcelona, viu el futbol d’una manera molt important”.

Per finalitzar, Fandos ha desitjat una bona temporada 2014/15 a l’entitat presidida per Joan Collet, i ha posat en valor la confiança de l’Espanyol en els jugadors formats al club. “Agraeixo l’aposta pels nois de casa. A més, aquest any estreneu entrenador, en Sergio González, també un home de club per qui feu una aposta important que estic convençuda que serà un èxit”, ha subratllat.





Paraules clau

esport/ rcd espanyol/