El trànsit d’entrada a la ciutat per Glòries es trasllada al vial definitiu : Servei de Premsa

El trànsit d’entrada a la ciutat per Glòries es trasllada al vial definitiu

22/08/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dins de les obres de construcció de la nova plaça de les Glòries, diumenge es posarà en marxa el vial nou d’entrada a la ciutat pel costat muntanya, amb el que serà la configuració definitiva ja fins després de finalitzar les obres.

El 24 d’agost es traslladarà el trànsit d’entrada a la ciutat pel nou carril de la Gran Via de les Corts Catalanes, a l’àmbit de la plaça de les Glòries. Per fer-ho, durant tot el matí i la tarda es pavimentarà i es restringirà puntualment el trànsit, si les condicions meteorològiques ho permeten. Per això es recomana utilitzar itineraris alternatius als conductors que vulguin entrar a la ciutat per aquesta zona. Un cop pavimentat, la vialitat quedarà configurada ja pels vials definitius fins a la construcció dels túnels, que discorren pel centre de la futura plaça.

Amb aquesta actuació és desactiva la part viària de la zona muntanya de plaça de les Glòries i el tram de l’avinguda Diagonal entre plaça de les Glories i el carrer Castillejos, per tal d’iniciar en condicions de seguretat l’enderroc de la zona central muntanya del viaducte.

L’objectiu és que a finals de setembre estigui totalment completada tota la fase 2 (demolició) de les obres d’enderroc de l’anella viària de la Plaça de les Glòries, començant la fase d’urbanització provisional.





Paraules clau

Glòries/ Plaça de les Glòries/