Trias rep, al Saló de Cent, les seleccions participants de la FIBA Basketball Cup 2014 : Servei de Premsa

Trias rep, al Saló de Cent, les seleccions participants de la FIBA Basketball Cup 2014

08/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit avui l’acte de recepció de les seleccions que estan participant a la FIBA Basketball Cup 2014, que s’ha celebrat al Saló de Cent, i que ha congregat una trentena de representants de la FIBA i de les federacions catalana i espanyola de Basquet, així com els representants de les seleccions finalistes. A l’acte també han assistit la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos; el tinent d’alcalde d’Habitat Urbà, Antoni Vives, així com regidors de la corporació municipal.

 

15177706542_f10ea1dc25_z

 

L’alcalde els ha donat la benvinguda a Barcelona. “Aquesta ciutat s’estima molt el bàsquet, un esport que es practica a les escoles, amb clubs de primer nivell i que té una afició fidel i entusiasta”, ha dit Trias, que ha explicat que l’esport, per a la ciutat, “és un gran motor econòmic, i per això promocionem els esdeveniments esportius. Però també és molt important per a la salut i la qualitat de vida”, ha afegit.

“Som una ciutat amb gran capacitat organitzativa, que a més potencia la pràctica esportiva des de la base. Per això, des de l’Ajuntament donem suport a les nombroses entitats i clubs esportius que hi ha a Barcelona”, ha conclòs l’alcalde, que després ha entregat un obsequi als representants de les seleccions assistents.





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/ FIBA Basketball Cup 2014/