L’alcalde participa a la presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Beijing Design Week : Servei de Premsa

L’alcalde participa a la presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Beijing Design Week

10/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Dimecres 10 de setembre, a les 12:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà a la presentació del programa amb què Barcelona participarà a la Beijing Design Week (BJDW) com a ciutat convidada. A l’acte també intervindran el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna; i el Tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana. La BJDW, l’esdeveniment més important d’Àsia en matèria de disseny, arquitectura i urbanisme, tindrà lloc del 26 de setembre al 3 d’octubre. L’any passat va rebre prop de 5 milions de visitants i hi van participar més de 1800 dissenyadors i institucions del disseny de tot el món.

Aquest projecte és una iniciativa de l’Institut Ramon Llull, consorci format per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, que n’ha portat a terme la coordinació, i és fruit de la seva col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació i l’Àrea d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona així com amb Barcelona Centre de Disseny (BCD), l’oficina ACCIÓ de la Generalitat a Beijing i altres institucions i empreses catalanes.

La presentació tindrà lloc a la Sala Lluís Companys (Ajuntament de Barcelona).





Paraules clau

Beijing Design Week/