Jaume Ciurana assisteix a la inauguració de la instal·lació audiovisual “Sota Setge” : Servei de Premsa

Jaume Ciurana assisteix a la inauguració de la instal·lació audiovisual “Sota Setge”

15/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 16 de setembre, a les 19:00 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, assisteix a la inauguració de la instal·lació “Sota Setge” al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (carrer Montalegre, 5).A l’acte també assistirà el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, entre d’altres.

Aquesta és una instal·lació audiovisual sobre la pràctica artística en un context de setge i unes converses que reflexionen sobre els setges contemporanis, que se celebra en el marc de la commemoració del Tricentenari 1714. La instal·lació consta de dues peces: A Brief History of Collapses (2011-12), de la jove cineasta d’origen afganès Mariam Ghani, i la pel·lícula realitzada per l’artista israelià Omer Fast titulada Five Thousand Feet is the Best ( 2011).

Les converses, que tenen lloc al CCCB el 16 i 25 de setembre i el 2 i 3 d’octubre, compten amb la presència de periodistes i investigadors que oferiran els resultats de la seva recerca més recent sobre els setges d’avui.





Paraules clau

cultura/