L’alcalde assisteix a la descoberta de la placa en homenatge pòstum a Rosa Deulofeu a un interior d’illa : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la descoberta de la placa en homenatge pòstum a Rosa Deulofeu a un interior d’illa

19/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 20 de setembre, a les 10:00 hores, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias assistirà a l’acte de descoberta de la placa que donarà el nom de Rosa Deulofeu als jardins de l’Illa Bayer (entrada pel carrer Calàbria, 262). L’acompanyaran el regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy; i familiars de Rosa Deulofeu.

Rosa Deulofeu, actualment en procés de beatificació, va ser delegada pastoral de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona. Va néixer a Barcelona el 19 d’abril del 1959, filla d’una coneguda família barcelonina dedicada al comerç tèxtil i germana del mossèn Antoni, que actualment ocupa la seva parròquia a Terrassa. Morí el 5 de gener del 2004.

Deulofeu va ser nomenada delegada diocesana pastoral de Joventut de l’Arxidiòcesi de Barcelona, servei que va exercir durant més de 10 anys. Des de la Fundació Pere Tarrés i des de l’Escola de l’Esplai de Barcelona va participar com a formadora de monitors i directors de lleure. També va ser presidenta del Consell Directiu de Moviment de Centres d’Esplais Cristians.

Els jardins Rosa Deulofeu estan delimitats pels carrers París, Calàbria, Viladomat i Còrsega, al lloc on s’ubicava l’antiga seu de la fàbrica Bayer, al barri de l’Esquerra de l’Eixample.  Aquest interior d’illa compta amb una superfície de 3.680 metres quadrats.

 

 

 

 

 

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ Rosa Deulofeu/