L’alcalde presideix la presentació de la campanya “Barcelona dóna la cara per la sida” : Servei de Premsa

L’alcalde presideix la presentació de la campanya “Barcelona dóna la cara per la sida”

02/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Dijous 2 d’octubre, a les 13:15 hores, a la sala Lluís Companys (Ajuntament de Barcelona) l’alcalde Xavier Trias presidirà la presentació de la campanya “Barcelona dóna la cara per la Sida”, juntament amb el presnident de la Fundació Lluita contra la Sida, Bonaventura Clotet, i el ambaixadors de la Gala de la Sida, Miguel Bosé i Genoveva Casanova. També assistirà la bailaora Sara Baras, que participa a la gala d’enguany.

A l’acte també assistiran la tinenta d’alcalde Maite Fandos i la delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta.

La 5a Gala Sida Barcelona, que té com a objectiu l’obtenció de fons per la recerca repetirà escenari a la Sala Oval del MNAC i comptarà amb la participació solidària de la “bailaora” Sara Baras, que oferirà un espectacle especial pels assistents. Aquest any la gran novetat de la Gala serà la creació dels premis Barcelona AIDS Awards 2014, que reconeixeran el treball d’una persona i entitat que lluita contra la malaltia. Els guanyadors es donaran a conèixer a la roda de premsa.

NOTA: A les 13 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges dels participants a la roda de premsa a la Galeria Gòtica. La roda de premsa començarà a les 13.15 hores a la sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau

sida/