Els Diumenges Inclusius aterren a Can Dragó amb activitats i informació sobre esport adaptat : Servei de Premsa

Els Diumenges Inclusius aterren a Can Dragó amb activitats i informació sobre esport adaptat

03/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge, 5 d’octubre de 10.30 a 14.00 hores, el CEM Can Dragó acull una jornada única  de informació i promoció dels esports adaptats.

En el marc de l’activitat de l’Ajuntament de Barcelona “Diumenges Inclusius”, i també en el del Now We Move i Move Week (la Setmana Europea d’Esport i Activitat Física), les Federacions Catalanes d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), d’Esports per a Paralítics Cerebrals (FECPC), la d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals (FCEC), d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) i el Group Knowledge for Development – Community Equipment (GK4D)  organitzen aquesta diada amb activitats de sensibilització i promoció d’esport adaptat.

 La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà a la jornada a partir de les 12.00 hores,  per visitar les activitats i assistir a un partit inclusiu de bàsquet. També hi seran presents els president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez; el director del CAR, Joan Fontseré; el responsable de l’Àrea de Rendiment i Esport Federat, Carles Giralt;  el president d’ECOM, Antonio Guillén;  la gerent de la Fundació Prevent, Montse More; el President de l’Associació d’Antics jugadors de bàsquet del FCB, Roger Esteller; i l’ ex jugador de Bàsquet, Xavier Crespo;  entre d’altres.

 Al llarg de la jornada se celebrarà, també, diferents partits d’exhibició d’hoquei en cadira de rodes elèctrica pels club Comkedem, Dracs Guttamann, Sant Rafel i ADB Barberà; una Exhibició de Zumba inclusiva a càrrec d’Eurofitness; una Exhibició de quad-rugbi en cadira de rodes pel club de quad-rugbi Quadrigas – Aspaym i els jugadors, i una torneig inclusiu de petanca, entre d’altres activitats. I és que la diada permetrà participar en activitats esportives adaptades de diferents esports com: Atletisme, Bàdminton, Bàsquet cr, Rebound Básquet Social (ligas Ideal y Hoops), Boccia, Ciclisme i Handbike, Crossfit, Esgrima, Fútbol, Gymkana, Hoquei cre, Mercat de la Terra, Petanca, Quad Rugbi, Slalom, Tennis, Tennis Taula, Tir amb Arc, Zumba i Vòlei. En total una vintena de modalitats que compten amb la participació de més 25 entitats, associacions i federacions esportives.

 





Paraules clau

Can Dragó/ esport/