Francina Vila assisteix a la primera Jornada Esport en Família del Districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Francina Vila assisteix a la primera Jornada Esport en Família del Districte d’Horta-Guinardó

03/10/2014



Temps estimat de lectura: 3 minuts

La regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, assistirà demà, 4 d’octubre, a partir de les 17:00 hores, a la primera edició de la Jornada Esport i Família del districte, que tindrà lloc a la Rambla del Carmel.

Aquesta jornada neix amb la finalitat de promocionar l’esport com a hàbit de vida saludable entre els veïns i veïnes del Districte i de la resta de la ciutat. Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí amb una oferta esportiva concretada en activitats físiques, intel·lectuals i en altres formats com ara tallers, xerrades, etc.

La Jornada comptarà amb la col·laboració de diversos programadors esportius:

 

Proposta de coneixement de les instal·lacions del Districte

La iniciativa neix de l’estratègia de promoció esportiva del Districte, que té com a objectiu impulsar el territori com a destí esportiu de la ciutat. Aquesta promoció esportiva s’inscriu en l’Estratègia de Promoció Econòmica i Cultural del Districte, La Ciutat de l’Aigua, que vol posar en valor el patrimoni, la història, el teixit econòmic i el territori del districte.

Esport en Família és la primera de les activitats que sorgeix de la Taula d’Equipaments Esportius del Districte, que aglutina els 22 equipaments esportius, públics i privats, d’Horta-Guinardó. L’objectiu d’aqueta taula és posar en comú i aglutinar les propostes del districte i de tots i cadascú dels agents esportius del territori per poder crear noves col·laboracions i potenciar el districte com un dels nuclis esportius de la ciutat.

Aquesta jornada esportiva és possible gràcies també a la implicació de totes les entitats i, per això, es dóna un valor especial al fet de donar a conèixer les instal·lacions i entitats espor­tives del districte, així com a diferents federacions, per exemple realitzant activitats conjuntes com zumba o body combat en un espai central.

Es pretén fer aflorar, doncs, les potencialitats d’Horta-Guinardó com a districte de referència pel que fa al gaudi de l’activitat esportiva. Recordem que Horta-Guinardó aplega 23 grans instal·lacions esportives, fins a 8 curses populars, 3 curses d’alt nivell, 190 hectàrees per practicar esport a l’aire lliure, gairebé 600 professionals, 130 voluntaris i més d’un centenar d’equipaments i clubs que ofereixen l’oportunitat d’incorporar la pràctica esportiva en la vida quotidiana

 

Espais de les activitats

Amb motiu d’aquesta primera jornada “Esport en Família” s’ha previst la disposició de tres espais al llarg de la Rambla del Carmel, que seran els següents:

A més, totes les instal·lacions tindran una zona reservada on instal·laran la seva carpa i on la instal·lació desenvoluparà una activitat esportiva determi­nada.





Paraules clau

esport/ família/ Horta-Guinard/