Maite Fandos assisteix a la Festa infantil de l’Esport a Gràcia : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la Festa infantil de l’Esport a Gràcia

03/10/2014



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Dissabte, 4 d’octubre, al migdia, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, assistirà a la Festa infantil de l’Esport, que se celebrarà durant tot el dia a la Travessera de Gràcia, entre els carrers Nàpols i Escorial.

La jornada està organitzada pel districte, i està previst que hi participin el Club Ciclista Gracia, Escola Sant Josep Teresianes, Club Excursionista de Gràcia, Club de tennis La Salut, Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals, Club Esportiu La Salle Gràcia, Gràcia Gimnàstic Club, Club d’Arquers de Catalunya, Club d’Escacs Tres Peons, Centre Moral Instructiu de Gràcia, Associació Esportiva de Gràcia.

Programa d’activitats

Patinatge:  de les 5 a les 6 de la tarda

Escacs:    de 12’30 del matí a 2 de la tarda i de 6 a 7 de la tarda

Mini arc:    d’11 del matí a 2 de la tarda i de les 4 a les 6 de la tarda

Gimàstica:   d’11 a 12’30 del matí i de 6 a 7’30 de la tarda

Judo:    d’11 a 12’30 del matí (a partir de les 12’30 exhibició de judo)

Dominó:    d’11 del matí a 2 de la tarda i de les 4 a les 6 de la tarda

Esports Inclusius (Eslàlom en cadira de rodes): d’11 del matí a 2 de la tarda

Mini Tennis: de 5 a 8  de la tarda

Zumba familiar:    a les 12 del matí

Jocs Populars Tradicionals: de 5 a 8 de la tarda

Jocs d’habilitat: d’11 del matí a dues de la tarda i de 5 a 8 de la tarda

Ciclisme: de les 6 a les 7 de la tarda

Rocodrom: d’11 del matí a 2 de la tarda i de les 4 a les 8 de la tarda

Bàsquet: de les  4 a les 8 de la tarda
Jornada Botigues al Carrer

El mateix dissabte, la regidora visitarà, a partir de les 18 hores, els comerços que participen a la Jornada Botigues al Carrer. Al llarg de tot el dia, el comerç de proximitat pararà els seus productes fora de la botiga per donar-los a conèixer i oferirà activitats diverses per ambientar la passejada a tothom que s’hi acosti. Hi hauran mercats, ofertes especials, disseny i creativitat, productes de qualitat, tast i gastronomia i artesania i oficis. La fira de comerç al carrer es farà de les 10:00 hores a les 21:00 hores.

Aquesta activitat està organitzada per:

l’Associació de Comerciants Bailèn – Pare Claret, l’Associació de Comerciants Nova Travessera, l’Associació de Veïns i Comerciants de Plaça Joanic i Rodalies, l’Associació Verdi Comerç, l’Associació de Comerciants carrer Astúries, l’Associació de Comerciants Travessera de Gràcia Casc Antic,l’Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Diamant, l’Associació de Comerciants Portal de la Llibertat, l’Associació de Comerciants de la Plaça de la Vila de Gràcia i rodalies, l’Associació de Comerciants La Nova de Torrijos de Baix, l’Associació de Comerciants La Nova de Torrijos (de Terol a Or), l’Associació de Veïns ¡ Comerciants de la Plaça Lesseps, l’Associació Artesans de Gràcia, l’Associació d’Artesans i Firaires de Gràcia, l’Associació de Comerciants del Carrer Diluvi, l’Associació de Comerciants de Travessera Centre, l’Associació de Comerciants Ramon i Cajal i Comerç Jove de Gràcia.

Amb motiu de la celebració de la jornada de botigues al carrer, algunes línies d’autobús poden modificar puntualment el seu recorregut. Els trams dels carrers on se celebra romandran tancats al trànsit de les 9:00 hores a les 22:00 hores.





Paraules clau

esport/ Gràcia/