El districte de Sant Andreu impulsa una nova ruta de tapes a la ciutat de Barcelona : Servei de Premsa

El districte de Sant Andreu impulsa una nova ruta de tapes a la ciutat de Barcelona

08/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Sant Andreu impulsa una nova ruta de tapes a la ciutat de Barcelona, la primera del districte. Aquesta iniciativa porta per nom “Atrapa la Tapa” i es durà a terme tots els dijous de 19 a 22 hores, a 40 establiments dels diferents barris de Sant Andreu. En una primera fase, està prevista que la ruta es faci fins el proper 26 de març moment en el que es canviarien les tapes i es podria ampliar el nombre d’establiments.

Els principals objectius d’aquesta iniciativa són donar a conèixer el territori, mitjançant la seva oferta gastronòmica, i fomentar la promoció econòmica de la zona. El projecte s’ha impulsat des del govern municipal juntament amb els diferents eixos i associacions comercials del districte de Sant Andreu.

El regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, ha explicat que “gràcies a aquesta iniciativa volem que el nostre districte es doni a conèixer a la resta de la ciutat i a la gent de fora i avançar en la promoció econòmica de la zona en un moment econòmicament complicat” i ha afegit “per un preu assequible la gent pot tastar diferents tapes i, a més, com que està organitzada per itineraris, poden anar coneixent els diferents barris de Sant Andreu”.

Així, els ciutadans que ho desitgin poden gaudir d’una tapa específica segons l’establiment i un aigua, canya de cervesa o got de vi per 1,95 euros. La ruta està dividida en diferents zones que inclouen els establiments més propers que estan adherits a la iniciativa. Com a novetat, aquesta ruta comptarà amb un hashtag #atrapalatapa perquè la gent pengi “selfies” amb les tapes a les següents xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. Entre tots els “selfies” presentats s’escolliran els 10 millors i es regalarà una samarreta d’”Atrapa la Tapa”.

“Atrapa la Tapa” compta amb un plànol on surten ubicats tots els establiments associats que hi participen. A més, també hi ha imatges de totes les tapes, amb explicacions del que és la tapa i a quin establiment se serveixen amb la seva corresponent adreça. El document s’ha editat amb textos en català, castellà i anglès i es distribuiran des de les associacions i eixos comercials del districte, des dels establiments adherits i alguns equipaments. També s’editarà un flyer de difusió de la ruta de la tapa amb el codi QR que conté el plànol i que es pot baixar al mòbil, per repartir des de tots els comerços i equipaments. A més, tant al web del districte com als de les associacions comercials es podrà consultar el plànol.

 

NOTA: Adjuntem el plànol en format PDF.





Paraules clau

gastronomia/ Sant Andreu/ tapes/